Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Priser
Alle priser er angivet i Danske Kroner (DKK) inklusiv moms.
Betaling
Varerne forudbetales med Visa Dankort via Paypal. 
Levering
Vi ekspederer ordrene i den rækkefølge, de modtages. Lagervarer afsendes så hurtigt som muligt. Den typiske leveringstid er 7 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer.
Varemodtagelse
Alle vores priser er inkl. fragt. Varerne afsendes med GLS, med mindre andet er aftalt.
Ved modtagelse bedes du kontrollere varen. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det på stedet.
Fortrydelsesret
Som kunde har du 14 dages fuld fortrydelses på alle varer. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til forbrugeren. Fortrydes købet inden for 14 dages, tilbagebetaler vi varens pris. For at gøre brug af fortrydelsesretten skal varen være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen. Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Tilbageleveres varen ikke i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt ud fra en mulig salgsværdi. Omkostninger ved at sende varen tilbage dækkes af forbrugeren. Beløbet returneres inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens §12c.
Ved "ikke lager varer" - varer der fremstilles pr. order, er der ingen fortrydelsesret!
Personoplysninger
Når du bestiller varer registrerer vi dit navn og din adresse i vores ordresystem, så vi kan sende pakker med posten til dig. Efterfølgende bliver de slettet.
Kontaktinformationer
Street Fonts
Jægerbakken 1
5260 Odense S
Tlf. 20950606
CVR: 25715012